Kookworkshop Italiaanse & Iraakse keuken

Kookworkshop Italiaanse & Iraakse keuken

20 november 2019 18:00 - 21:30
Categorieën: Workshop
Labels: eten, Koken

rijstenzoSpecialiteit van Rijst en zo is het bereiden van gerechten op traditionele Iraakse en Italiaanse wijze. Inspiratie voor de Iraakse gerechten deed de chef-kok op in de traditionele keuken van zijn moeder. Daarnaast heeft hij 15 jaar ervaring met de Italiaanse keuken. Deze passies komen samen in restaurant Rijst en Zo.

Tijdens de workshop wordt extra aandacht besteed aan het (voor)bereiden van traditioneel eten, zoals het met de hand deeg maken voor pasta en pizza. Daarbij wordt bovendien gebruik gemaakt van de karakteristieke houtoven en de kruiden die de gerechten zo speciaal maken.

Samen eten bereiden én samen dineren

We gaan onder leiding van 2 chefs aan het werk. We maken per groep een gerecht op traditionele wijze. Er is tijd en mogelijkheid naar wens om te rouleren opdat je meerdere bewerkingen je eigen maakt tijdens de kookworkshop.

Daarna is er gelegenheid om elkaars gerechten gezamenlijk te nuttigen tijdens het diner met voor- hoofd- en nagerecht onder het genot van een lekker alcoholvrij drankje. Dat kan ook een alcoholvrij wijntje of een alcoholvrij biertje zijn. Tijdens de hele workshop zijn de drankjes inbegrepen. Er zal bediening en een afwasser aanwezig zijn. Dus genoeg tijd om lekker na te tafelen onder het genot van een traditioneel kopje koffie uit de houtoven.

Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Graag zelf een schort, snijplank en mes meenemen.

Afzeggingen tot maximaal 48 uur vantevoren mogelijk.